Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak

Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak gördüyseniz:

  • Yaşam standardınızı yükseltmenize veya geleceğinizle ilgili olumlu adımlar atmanıza faydası olabilecek kişilerle konuşabilirsiniz.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet kopmasını duymak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada kıyametin kopacağını duymak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, sermayesinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada kıyameti duymak can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına inanılır.

Rüyada kıyamet koptuğunu duymak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işarettir.

Rüyada kıyamet gününü duymak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet kopması görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments