Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak

Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına yorulur.

Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konulardaki düzenlemelere veya değişikliklere dikkatle yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada kıyamet koptuğunu sanmak hak yolunu tutacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada birini öldü sanmak işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada öldürdüğünü sanmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem olacağını sanmak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına alamet eder.

Rüyada adet olduğunu sanmak çektiği zorlukların biteceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına delalet eder.

Rüyada öldüğünü sanmak hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, büyük savaşların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini öldü sanmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments