Rüyada deprem olacağını sanmak

Rüyada deprem olacağını sanmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, dileklerin kabul olacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem olacağını sanmak gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla oynarsanız, karlı çıkabilirsiniz.

Rüyada deprem olduğunu sanmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, uzun yıllar yaşayacağına yorulur.

Rüyada deprem olacağını sanmak ekmeğinin azalmayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet koptuğunu sanmak rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalet eder.

Rüyada birini öldürdüğünü sanmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada öleceğini sanmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Rüyada içki içtiğini sanmak iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin öldüğünü sanmak günden güne kazancının artacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments