Rüyada kıyamet gününü duymak

Rüyada kıyamet gününü duymak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, harcama gücünün artacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet gününü duymak gördüyseniz:

  • Giyim veya süs eşyaları alabilirsiniz.

Rüyada kıyamet gününü duymak mutluluk dolu haberler alınacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, şansa alamet eder.

Rüyada kıyamet gününü beklemek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü bilmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine alamet eder.

Rüyada kıyamet gününde namaz kılmak güzel ve mutlu günler görüleceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments