Rüyada kıyametten korkmak

Rüyada kıyametten korkmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada kıyametten korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçme konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada kıyametten korkmak ticaretinin gelişeceğine, büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin koptuğunu görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını duymak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kıyameti haber vermek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamette ölmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada kıyametin kopması görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet koptuğunu duymak canın derdine düşeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Seda

Bende rüyamda kıyametin koptuğunu gördüm şöyle balkondaydım akşam vakti karanlık gökten yuvarlak bi cisim aya benziyodu hızla balkonun önünden geçti gitti o an korkuyla uyandım kalbim cok deli gibi carpıyodu size yorumu nedir rüyamın