Rüyada kıyametin kopmasını beklemek

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çocuk sahibi olunacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek gördüyseniz:

  • Belli bir durumun gelişiminden rahatsız oluyorsanız son dakika değişiklikleri yapılması gerekebilir.

Rüyada kıyameti beklemek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalettir.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işarettir.

Rüyada kıyamet beklemek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalet eder.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet gününü beklemek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet koptuğunu zannetmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments