Rüyada kızını şişmanlamış görmek

Rüyada kızını şişmanlamış görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yolunun açık olacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını şişmanlamış gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

Rüyada kızını şişman görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işarettir.

Rüyada kızını şişmanlamış görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, zahmete düşeceğine rivayet eder.

Rüyada şişman sevgili görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine delalet eder.

Rüyada başkasını şişman görmek hasret gidereceğine, kazanç ve kar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman yılan görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine rivayet eder.

Rüyada şişman birini görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada şişman bir insan görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Rüyada şişman inek görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments