Rüyada başkasını şişman görmek

Rüyada başkasını şişman görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada başkasını şişman gördüyseniz:

  • Size yararı olmayan iş, ilişki, kişi, plan ya da projelerden uzaklaşmanın zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada şişmanlamış kadın görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada şişman tavşan görmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birini şişman görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada şişman yılan görmek çok üzüntü yaşayacağına, bazı ortak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman bebek sevmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi şişman görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, işlerinin hemen hallolacağına yorulur.

Rüyada şişman kadın ve erkek görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini şişmanlamış görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments