Rüyada kızının yaralandığını görmek

Rüyada kızının yaralandığını görmek borçlarının artacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, maddi olanaklarının artacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kızının yaralandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin jest olarak algılayabileceği veya hoşuna gidecek ufak tefek hoşluklar yapmaya ya da bulmaya çalışmanızın size oldukça olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada kızının yüzünde yara görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada kızının yaralandığını görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının yaralandığını görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına delalet eder.

Rüyada birinin düşüp yaralandığını görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, sağlığının da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzün yaralandığını görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yara iyileştirmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözde yara olduğunu görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koldan yaralanmak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments