Rüyada armut suyu görmek

Rüyada armut suyu görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, daha güzelleşeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulur.

Rüyada armut suyu gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalar içerisine girmemekte fayda var.

Rüyada armut suyu görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada armut suyu içmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan armut almak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada sulu armut görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçede armut görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Rüyada armut yiyen birini görmek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş armut ağacı görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada armut ve üzüm görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments