Rüyada arsa kazmak

Rüyada arsa kazmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, makamından olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına işaret eder.

Rüyada arsa kazmak gördüyseniz:

  • Lükse aşırı düşkünlük göstermeniz hesapta olmayan maddi kayıplara sebep olabilir.Şansınıza fazla güvenmek sizi yanıltabilir.

Rüyada arsa kazmak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada arsa çevirmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada arsa almak istemek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine yorulur.

Rüyada boş bir arsa görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet eder.

Rüyada arsa aramak uzun bir seyahate çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada deniz kenarında arsa görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada yeşil arsa görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada boş arsa görmek masa başı bir işe girileceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments