Rüyada deniz kenarında arsa görmek

Rüyada deniz kenarında arsa görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz kenarında arsa gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada deniz kenarında arsa görmek bereketin eksileceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada deniz kenarında arsa almak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına işaret eder.

Rüyada deniz kıyısında arsa görmek aradaki buzları eriteceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada arsa parsellemek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına rivayet eder.

Rüyada arsa hediye almak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arsaya ev yapmak duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada ortak arsa almak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine alamet eder.

Rüyada arsa görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments