Rüyada kolonya satmak

Rüyada kolonya satmak yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalettir.

Rüyada kolonya satmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri beklenmedik jestlerinizle şaşırtabilirsiniz.

Rüyada kolonya satmak sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon kolonyası koklamak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolonya içmek işlerinin de bir düzene oturacağına, mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada boş kolonya şişesi görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet eder.

Rüyada tütün kolonyası görmek kimseye borçlanmayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine delalettir.

Rüyada saça kolonya sürmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına işarettir.

Rüyada limon kolonyası içmek büyük bir kazanca sahip olacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Rüyada bebek kolonyası görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments