Rüyada saça kolonya sürmek

Rüyada saça kolonya sürmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada saça kolonya sürmek gördüyseniz:

  • Çok uzaklardaki bir telefonla gelen bir habere sevineceksiniz.

Rüyada saça kolonya sürmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kolonya sürmek ev sahibi olunacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon kolonyası görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada bebek kolonyası görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kolonya görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolonya satın almak kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada çikolata ve kolonya görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada limon kolonyası koklamak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments