Rüyada kolonya sürmek

Rüyada kolonya sürmek insanları sakinleştireceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, sevgi dolu haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada kolonya sürmek gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemelisiniz zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor.

Rüyada kolonya sürmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada saça kolonya sürmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye kolonya vermek ticaretinin açılacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine tabir olunur.

Rüyada kolonya almak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada limon kolonyası görmek sorunlarının biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül kolonyası görmek mal kaybına uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolonya içmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına işaret eder.

Rüyada kolonya satın almak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments