Rüyada kolun kanadığını görmek

Rüyada kolun kanadığını görmek makam ve söz sahibi olacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, kazancının yerine gelmesine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada kolun kanadığını gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada kolun kanadığını görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunun kanadığını görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına tabir olunur.

Rüyada kanatların olduğunu görmek çok eğleneceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kanatlı hayvan görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada uçağın kanadının koptuğunu görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin burnunun kanadığını görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada annenin burnunun kanadığını görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerinin kanadığını görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments