Rüyada koluna sigara basmak

Rüyada koluna sigara basmak bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, istediği makama geleceğine, islam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Rüyada koluna sigara basmak gördüyseniz:

  • Hayatınız kazanma biçiminizde belli yöntemle değişiklikleri yapabilirsiniz.

Rüyada koluna sigara basmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada vücuda sigara basmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sigara basmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kolunda sigara söndürmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolda sigara söndürmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada parmak basmak şansının kendinden yana olacağına, hileye, fesada bulaşacağına alamet eder.

Rüyada harca basmak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine alamet eder.

Rüyada domuz pisliğine basmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments