Rüyada parmak basmak

Rüyada parmak basmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak basmak gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konular tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada parmak basmak görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada parmak basmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına delalettir.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalettir.

Rüyada eteğe basmak büyüleyeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada yılanlara basmak hasretin biteceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evini karınca basmak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, insanları kıracağına yorulur.

Rüyada cama basmak hayatının yoluna gireceğine, hasret ve özlem gidereceğine işarettir.

Rüyada evini sel basmak üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments