Rüyada kolunda kesikler görmek

Rüyada kolunda kesikler görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, güzel günler görüleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunda kesikler gördüyseniz:

  • Unutmamak için bir kenara not almanızda fayda var.

Rüyada kolunda kesikler görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kesikler görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada süt kesiği görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, rızkın genişlemesine alamet etmektedir.

Rüyada bıçak kesiği görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, güzel bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada yüzünde kesikler görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada jilet kesiği görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada cam kesikleri görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine inanılır.

Rüyada karnında kesikler görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments