Rüyada yüzünde kesikler görmek

Rüyada yüzünde kesikler görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde kesikler gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almak istiyorsunuz.

Rüyada yüzünde kesikler görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına tabir olunur.

Rüyada cam kesikleri görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda kesikler görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işarettir.

Rüyada elinde kesikler görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunda kesikler görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnında kesikler görmek bazı radikal kararlar alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmak kesiği görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine yorulur.

Rüyada bıçak kesiği görmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments