Rüyada kolunun kırıldığını görmek

Rüyada kolunun kırıldığını görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, çok mutsuz olacağına, kazancının bereketleneceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Özel veya profesyonel nedenlerle kurulacak ilişkiler istediğiniz bir alanda ilerlemenize katkıda bulunabilir.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun kolunun kırıldığını görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada başkasının kolunun kırıldığını görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin kolunun kırıldığını görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada kırılmış kol görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun kolunun kırıldığını görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış kol saati görmek onun kıymetini her daim bileceğine, türlü musibetlere uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments