Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek

Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, yüksek makamlara geleceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan önce her detayı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunun kırılmasını görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolu kırılmış görmek ticaretin önünün açılacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalettir.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, onların yaralarına merhem olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına delalet eder.

Rüyada kolu kırılmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakının kolunun kırıldığını görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, o masumların bedduasını alacağına işaret eder.

Rüyada kollarının kırıldığını görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, doğru yolu bulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments