Rüyada kolunun uzadığını görmek

Rüyada kolunun uzadığını görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, büyük zararlar getireceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına işarettir.

Rüyada kolunun uzadığını gördüyseniz:

  • Bazı planlar ya da organizasyonlar B planı gerektirebilir.

Rüyada kolunun uzadığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada saçımın uzadığını görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada kirpiğinin uzadığını görmek üçüncü gözünün açılacağına, kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada bacaklarının uzadığını görmek gülen yüzünün solacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada saçı uzamak kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için allah’a şükredeceğine delalettir.

Rüyada tırnağının uzadığını görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada bebeğin boyunun uzadığını görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine delalet eder.

Rüyada elinin uzadığını görmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments