Rüyada kömür söndürmek

Rüyada kömür söndürmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kömür söndürmek gördüyseniz:

  • Sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Rüyada kömür söndürmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Rüyada yanan kibriti söndürmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada hortumla ateş söndürmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada söndürülmüş sigara görmek gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada kibrit söndürmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine yorulur.

Rüyada yanan insanı söndürmek çok para kazanılacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangını toprakla söndürmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments