Rüyada kopan parmak

Rüyada kopan parmak rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına alamet eder.

Rüyada kopan parmak gördüyseniz:

  • Aşkta ilham gücünüz yüksek olacak.

Rüyada parmakları olmamak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakla yazı yazmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada ojeli parmak görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işarettir.

Rüyada parmağını arı soktuğunu görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, işlerinin de rast gideceğine inanılır.

Rüyada altı parmak olduğunu görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments