Rüyada kör bir adamla evlenmek

Rüyada kör bir adamla evlenmek bilgi sahibi olacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kör bir adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlarınız olabilir.

Rüyada kör bir adamla evlenmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör adamla evlenmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör bi adam görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tek gözü kör adam görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına tabir olunur.

Rüyada kör bir adam görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına inanılır.

Rüyada kör adama yardım etmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına alamet eder.

Rüyada kör adam görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, tazeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözü kör adam görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments