Rüyada kör bi adam görmek

Rüyada kör bi adam görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada kör bi adam gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine bağlı kalırsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada gözü kör adam görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, ortaklarla aranın bozulacağına delalet eder.

Rüyada kör bi adam görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada kör adamla evlenmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, inancından ödün vereceğine işarettir.

Rüyada kör yaşlı adam görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada kör adama yardım etmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına işaret eder.

Rüyada tek gözü kör adam görmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kör bir adamla evlenmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kör bir adam görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments