Rüyada kör birini görmek

Rüyada kör birini görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yetkili bir göreve atanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kör birini gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştirmekten yoksunsunuz, atılımlarınızda dikkatli davranmalısınız.

Rüyada kör bir adam görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör köpek görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kocasının kör olduğunu görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada tek gözü kör insan görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada kör makas görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, fakirlikten kurtulmaya delalet eder.

Rüyada arkadaşını kör görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınını kör görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments