Rüyada kocasının kör olduğunu görmek

Rüyada kocasının kör olduğunu görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, sıhhat ve moral bulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, haberler alacağına yorulur.

Rüyada kocasının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızın veya kontaklarınızın üzerinden geçip ilerlemelisiniz.

Rüyada kocasının kör olduğunu görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Rüyada kocasını kör görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşı kör görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine inanılır.

Rüyada başka birini kör görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun kör olduğunu görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, imkânlarını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yakınını kör görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalettir.

Rüyada kızının kör olduğunu görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments