Rüyada kör erkek görmek

Rüyada kör erkek görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işarettir.

Rüyada kör erkek gördüyseniz:

  • Araştırma yapmanızın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kör erkek görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine inanılır.

Rüyada kör bir erkek görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör kedi görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada annemin kör olduğunu görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işaret eder.

Rüyada yarı kör olmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine işarettir.

Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kör olduğunu görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada bir insanın kör olduğunu görmek ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments