Rüyada kör olduğunu görmek

Rüyada kör olduğunu görmek çocuk sahibi olacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, keyfinin kaçacağına yorulur.

Rüyada kör olduğunu gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemek, ani tepkilerden kaçınmak gerekiyor.

Rüyada gözün kör olduğunu görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanın kör olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin gözünün kör olduğunu görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gecici kör olmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu kör görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünü kör görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kör kedi görmek bahtın açık olmasına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kör görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments