Rüyada kör tavuk görmek

Rüyada kör tavuk görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına işaret eder.

Rüyada kör tavuk gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine yetişmekten kendinizi ihmal ediyorsunuz.

Rüyada kör tavuk görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, eğlenceli günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine işaret eder.

Rüyada kör gözlü birini görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada bir insanın kör olduğunu görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, zarar göreceğine inanılır.

Rüyada birinin gözünün kör olduğunu görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annemi kör görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünün kör olduğunu görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments