Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada kör ve yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi tanımlayarak, nelerin ya da hangi yolların sizi istediğiniz şeye taşıyacağını bulabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kör kadın görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına alamet eder.

Rüyada kör yaşlı adam görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada kör bir kadına yardım etmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalettir.

Rüyada bir kadını kör görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör bir kadın görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada kör kadına yardım etmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada kör kadın görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments