Rüyada kor tutmak

Rüyada kor tutmak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, onları okula göndereceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kor tutmak gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada kor tutmak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada kor ateş tutmak huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada koreli erkek görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kor halde ateş görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, sıkılacağı bir haber almaya rivayet etmektedir.

Rüyada korkarak birilerinden kaçmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, durumun değişmesine işaret etmektedir.

Rüyada birinden korktuğunu görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılandan korkmamak el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kor olmuş ateş görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments