Rüyada koridordan geçmek

Rüyada koridordan geçmek istediği gibi yaşayacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koridordan geçmek gördüyseniz:

  • Duygusal manipülasyonlar ya da blöfler söz konusu olabilir.

Rüyada koridorlardan geçmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalet eder.

Rüyada koridordan geçmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık koridor görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalettir.

Rüyada geniş koridor görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada uzun bir koridor görmek iyi geçiminin devam edeceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine işarettir.

Rüyada uzun koridorlu ev görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada koridorda yürümek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bir koridorda yürümek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments