Rüyada koridorlardan geçmek

Rüyada koridorlardan geçmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, ümitsizliğe, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koridorlardan geçmek gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, engelleyen veya yavaşlatan durumları çözebilmek için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Rüyada koridorlardan geçmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına delalet eder.

Rüyada koridordan geçmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada beyaz koridor görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada uzun koridor görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun koridorlu ev görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada koridorda yürümek anne babanın üzüntü duyacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastane koridoru görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, yeni planlar yapacağına delalet eder.

Rüyada karanlık koridor görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments