Rüyada kristal eşya görmek

Rüyada kristal eşya görmek parasını ve işini kaybedeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kristal eşya gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Rüyada kristal eşya görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada kristal vazo görmek mesleğine dört elle sarılacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kristal avize görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık kristal görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kristal görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kristal taş görmek kalkınacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada kristal yüzük görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, güzel bir haber almaya işaret etmektedir.

Rüyada kristal boncuk görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments