Rüyada küçük pencereden geçmek

Rüyada küçük pencereden geçmek geçmişi unutup geleceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, kafasının sakinleşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük pencereden geçmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin tepkilerini veya harekete geçmelerini beklemek yerine, ilk adımı siz atın.

Rüyada küçük pencereden geçmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Rüyada dar pencereden geçmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir pencereden geçmek çok üzüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden geçmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine rivayet eder.

Rüyada küçük pencereden çıkmak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük pencere görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada küçük bir delikten geçmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük bir kapıdan geçmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments