Rüyada pencereden geçmek

Rüyada pencereden geçmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada pencereden geçmek gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı planlar yapabilirsiniz.

Rüyada küçük pencereden geçmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada dar pencereden geçmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir pencereden geçmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden geçmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencere tül görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kafasını toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencere değiştirmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, işlerin düze çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden kaçmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden atladığını görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments