Rüyada kürk giymiş kadın görmek

Rüyada kürk giymiş kadın görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, hastalıklarını yeneceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürk giymiş kadın gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni kontrol edemezseniz duygusal patlamalara hazır olmalısınız.

Rüyada kürk giymiş kadın görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürk görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada kürk yelek görmek rızkında ve malından olacağına, yaralarına da merhem olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tilki kürkü giymek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada samur kürk görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, iyilik ve hayır bulacağına inanılır.

Rüyada kahverengi kürk görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan kürkü giymek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kürk satmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gul

Selamlar ruyamda eski is yerimde calisiyormusum yanimda bir kopek yavrusu almisim ondan sonra is bitince eve aceletiyorum gitmek icin bir yanda ordaki asci kadinlar da gitmeye calisirken sanki kahve rengli kurk gien boyu uzun is kadin arkadasimi gordum ama hic kimse benimle konusmyorlar bakmiyorlar bile sonra eve gelmisim evde de kucuk aylik kiz cocugum varmis onu emizdiryorum heralde ama kocamla oglum uyuyolrmis cocukla ilgilenmiyormus ben kiziyorum sonra yuandum bu ruya ne anlam olabilir ??