Rüyada kurşun yağmuru görmek

Rüyada kurşun yağmuru görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, borçlanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada kurşun yağmuru gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeden önce işlerinizi bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada kurşun yağmuru görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kurşunu bitmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, aksine daha da zorlaştıracağına tabir olunur.

Rüyada kurşunlara hedef olmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulur.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına işarettir.

Rüyada birine kurşun vermek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına işarettir.

Rüyada silahla kurşun atmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kurşun yediğini görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, hayat daha olumlu bakılacağına alamet eder.

Rüyada kurşun kalem toplamak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments