Rüyada kurşun yediğini görmek

Rüyada kurşun yediğini görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada kurşun yediğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için güzel şeyler yapma ihtimaliniz varsa, kendinizi tutmamalı veya uzlaşılması gereken konularda ödünler vermemelisiniz.

Rüyada kurşun yediğini görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kurşunla ölmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bacaktan kurşunlanmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşun satın almak talihin yüzlerine güleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine kurşun yağdığını görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşunu çıkarmak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine tabir olunur.

Rüyada kurşun yemek ölmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, bir ömür olacağına tabir olunur.

Rüyada kolundan kurşun yemek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments