Rüyada üzerine kurşun yağdığını görmek

Rüyada üzerine kurşun yağdığını görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerine kurşun yağdığını gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmemeye çalışmalısınız.

Rüyada üzerine kurşun yağdığını görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek hedeflerine kavuşacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada silah kurşunu görmek başarının garantileneceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına inanılır.

Rüyada kurşunla yaralanmak dünya mallarına karşı hırslanacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşun atıldığını görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada beynine kurşun yemek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşunu tutmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments