Rüyada kurşundan kurtulmak

Rüyada kurşundan kurtulmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kötü işlere girmeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşundan kurtulmak gördüyseniz:

  • Genel olarak sevimli bir yapıdasınız.

Rüyada kurşundan kurtulmak moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnında kurşun görmek çok önemli noktalara geleceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalettir.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret eder.

Rüyada karnından kurşunlanmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada silaha kurşun koymak mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Rüyada kurşun kalem yemek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına tabir olunur.

Rüyada erimiş kurşun görmek gelirinden yana memnun olacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments