Rüyada kurşunu tutmak

Rüyada kurşunu tutmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, daha çok iş yapacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kurşunu tutmak gördüyseniz:

  • Tuzaklara dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada kurşunu tutmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sırtına kurşun yemek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, dedikodu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başından kurşunla vurulmak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasına kurşun yemek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla kurşun atmak kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine delalettir.

Rüyada asker ve kurşun görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağında kurşun görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde kurşun görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments