Rüyada kürtaj görmek

Rüyada kürtaj görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, dualarının gerçekleşeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada kürtaj gördüyseniz:

  • Aşırı sorumluluk almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kürtaj yaptırmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına yorulur.

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek huzurun kaçacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kürtaja gitmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına inanılır.

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kürtaj olmak istemek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada birinin kürtaj olduğunu görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada başkasını kürtaj olduğunu görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments