Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları da mümkündür.

Rüyada kürtaj olmadığını görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kürtaj olduğunu görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çalışkan bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kürtaj bebek görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek her açıdan farklılıklar olacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj olan kadın görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının kürtaj olduğunu görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments