Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, işlerinin baltalanacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, iyi halini yitireceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • Yolculuklarınız daha rahat bir hale gelebilir.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kürtaj olan birini görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet eder.

Rüyada kürtaj yaptırmak istemek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye alamet eder.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada kürtaj olduğunu görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına tabir olunur.

Rüyada kürtaj yaptırmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının kürtaj olduğunu görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, gelişim içine girileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments