Rüyada kürtaj olmamak

Rüyada kürtaj olmamak onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, küs kimselerin barışacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada kürtaj olmamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda size yardımcı olailecek bir kişi her şeyi bir araya getirebilme yeteneğiniz nedeniyle size bazı teklifler getirebilir.

Rüyada kürtaj olduğunu görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj masası görmek hedeflerine yaklaşacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada kürtaj olmamak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına işarettir.

Rüyada kürtaj olanı görmek kararlar alacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zorla kürtaj olmak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kürtaj yaptırdığını görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kürtaj olan kadın görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, büyüyeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments