Rüyada kürtaj olduğunu görmek

Rüyada kürtaj olduğunu görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına tabir olunur.

Rüyada kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar huzurunuzu bozabilir.

Rüyada kürtaj görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada bir başkasının kürtaj olduğunu görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına işarettir.

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada eşinin kürtaj olduğunu görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kürtaj olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek kazancından başkalarına da vereceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments